Breaking News

Ρένα Κουβελιώτη: «Δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση - Μου προκάλεσε οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα στον αυχένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ρένα Κουβελιώτη τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από επίθεση που δέχθηκε την ώρα που έκανε ρεπορτάζ... Η δημοσιογράφος είπε το βράδυ της Τρίτης (14/5)  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ:

«Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε. Με ή χωρίς κολάρο θα συνεχίσουμε την έρευνα. Βλέπετε στα πλάνα πώς γίνεται οξυγονοκόλληση σε δημόσιο χώρο μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στη νοτιοανατολική Αττική και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Η καταγγελία ήταν ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και εργοτάξιο. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο και στην ερώτηση "με τίνος άδεια γίνεται αυτό;", δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα...


Χρειάστηκε να παρέμβουν ο εισαγγελέας και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ για να συλληφθεί, γιατί κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Αύριο είναι το δικαστήριο. Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος χώρος».