Breaking News

Ντόρα Κουτροκόη: «Ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την περιπέτεια με την υγεία της, που αντιμετώπισε πριν από 10 χρόνια - όταν έμαθε πως έχει όγκο στον εγκέφαλο, ενώ ήταν έγκυος - μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη. Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που τη φιλοξένησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας»:

«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου - και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές -, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις γι' αυτόν τον λόγο. Το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο και προβλήματα στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις χειρουργείο στην εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, γιατί πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη. Εκεί τα σταθμίζεις και λες "θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους, αλλά θα προσέχω". Το 2014 έγινε αυτό...


Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ, δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του... Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά το τι θα μου αφήσει μετά».