Breaking News

Πέθανε ο δημοσιογράφος της New York Daily News, George Maksian (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο George Maksian, ο οποίος εργάστηκε για 44 χρόνια ως αρθρογράφος κινηματογράφου και τηλεόρασης για τη New York Daily News, σε μια εποχή που είχε τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με το Deadline, ο George Maksian έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Μαΐου...


Ο George Maksian κάλυψε το ρεπορτάζ για πολλούς διάσημους. Στη λίστα των συνεντεύξεων του περιλαμβάνονται οι Ed Sullivan, Howard Stern, Johnny Carson, Barbara Walters, David Letterman και Bette Midler.

Ο δημοσιογράφος είχε ιδιαίτερη συμπάθεια στον Mike Connors, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Mannix" (1967-1975), καθώς και οι δύο γεννήθηκαν από γονείς που γλίτωσαν από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Αφού αποφοίτησε από Λύκειο του Μανχάταν (High School of Commerce), ο Maksian έπιασε δουλειά στη Daily News ως αντιγραφέας, για 18 δολάρια την εβδομάδα. Παράλληλα σπούδαζε στο City College και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Κατόπιν εργάστηκε στην εφημερίδα ως γενικός ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως αρθρογράφος.