Breaking News

Νένα Χρονοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη τη Μ. Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών ΑμεΑ αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου της, ο οποίος ήρθε στον κόσμο μόλις 5,5 μηνών. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Ο γιος μου γεννήθηκε 25 εβδομάδων - 5,5 μηνών -, θα λογιζόταν αποβολή. Στις φωτογραφίες βλέπετε είναι τόσο, βλέπετε το δικό μου χέρι και πόσο είναι αυτό. Εδώ, είναι το πρώτο του μπάνιο στο σπίτι και στις επόμενες φωτογραφίες είναι οι πρώτες μας αγκαλιές μέσα στη θερμοκοιτίδα. Ήταν τόσο μικρό το κεφάλι του και έτρωγε τέσσερα μπουκάλια γάλα.

Όταν γεννήθηκε ο Χρήστος, εγώ ήμουν κλινήρης πέντε μήνες μέσα στο νοσοκομείο, μέσα στο μαιευτήριο. Θα σας πω ότι ουδέποτε σκέφτηκα ότι ήθελα να βγω έξω ή πως μου έλειπαν οι φίλοι μου. Ίσα ίσα που ήξερα ότι κάθε μέρα, που είμαι εκεί, εκείνος μεγαλώνει πιο σωστά. Όταν λοιπόν γεννήθηκε, εγώ πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Ο συγχωρεμένος ο γυναικολόγος μου, που τον βάφτισε, ήρθε και μου είπε "τώρα χάνω εσένα", ενώ εγώ του έλεγα "να ζήσει το παιδί"...


Λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο Χρηστάκος, δεν πίστευα ότι ζει... Την ώρα που με είχαν στην ανάνηψη, βλέπω τη διευθύνουσα του μαιευτηρίου να μου λέει "ζει και είναι καλό". Της είπα "μου λες ψέματα" και της ζήτησα να τον αεροβαπτίσουν. Επειδή τον είχα ταμένο στον Ιησού, τον βάπτισαν επί τόπου Χρήστο».