Breaking News

Μ. Αντωνοπούλου: «Το φτιάξαμε από την αρχή, ήταν μεγάλη η ζημιά - Όταν αρχίσαμε να μαζεύουμε, κατέρρευσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, όπως και για την ισχυρή έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023 στο κέντρο του Πειραιά, στην είσοδο πολυώροφου κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του site της και το κατάστημα του συντρόφου της. Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε:

«Η βόμβα κατέστρεψε το μαγαζί. Ήταν περίπου στη 1 και μισή το βράδυ, τα ξημερώματα, όταν ακούσαμε στην Καλλιθέα - όπου μένουμε με τον σύντροφο μου - ένα μπαμ. Εδώ στο μαγαζί είναι Πειραιάς! Μετά από 2-3 ώρες χτυπούσαν τα τηλέφωνα, μας ενημέρωσαν, ήρθαμε εδώ και ήταν βόμβα. Δε μάθαμε ποτέ ποιος είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Το θέμα είναι ότι δεν δόθηκε αποζημίωση γιατί δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης. Το φτιάξαμε από την αρχή, ήταν μεγάλη η ζημιά. Από πάνω ακριβώς είναι τα γραφεία του site, εδώ είναι το κατάστημα του συντρόφου μου.

Τις επόμενες ημέρες, που αρχίσαμε να μαζεύουμε, κατέρρευσα. Έκανα έναν-ενάμιση μήνα να συνέλθω. Επειδή έχω αγχώδη διαταραχή, όταν συμβαίνει κάτι κλείνομαι στο σπίτι και κοιμάμαι. Μπορεί να κοιμόμουν και τέσσερις ημέρες σερί. Σίγουρα αυτό πρέπει να το δουλεύεις με ψυχολόγο, εγώ το έχω δουλέψει αρκετά χρόνια...


Όταν 16 χρονών έπαθε καρκίνο ο πατέρας μου - ο οποίος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και είχαμε έναν φοβερό δεσμό - και στα 18 μου έφυγε από τη ζωή, αυτό το πράγμα δεν το αντιμετώπισα. Έκανα σαν να μην υπάρχει. Μετά από κάποια χρόνια και μπαίνοντας στη δουλειά τη δικιά μας, αισθανόμουν πάντα χάλια και πάθαινα διάφορα ψυχοσωματικά. Φοβόμουν να πάω σε ψυχολόγο. Τελικά αποφάσισα να πάω 10 χρόνια μετά, στα 28 μου, και από τότε κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και έξι χρόνια».