Breaking News

Ν. Μουρατίδης για Γ. Μαζωνάκη: «Διαφωνήσαμε σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως, που βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε το Σάββατο (25/5) στη Ναταλία Γερμανού:

«Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992 ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα, τον έφερα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Του σχεδίασα όλη την πορεία και τον έκανα από... μηδέν, super star. Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας χώρισαν.

Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα, σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Ο Γιώργος τραγουδούσε κι εγώ ήμουν από πίσω του σαν το σκυλί. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο και σινεμά και του έβαζα να ακούει δίσκους, ξένους καλλιτέχνες. Η οικογένειά του δεν ανακατευόταν καθόλου, αλλά τον στήριζε. Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε "πεινάω". Εκείνη του τηγάνιζε μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο.

Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Τον ανέλαβε έτοιμο super star και σήκωνε απλά τα τηλέφωνα. Η δουλειά του μάνατζερ είναι σοβαρή υπόθεση. Οι μάνατζερ χτίζουν μεγάλες καριέρες.

Αυτό που με γοήτευσε στον Μαζωνάκη ήταν η φωνή του. Δούλευε τα Σαββατοκύριακα σε μία χασαποταβέρνα και όταν πήγε μία μέρα στη Μαρινέλλα της είπε "χαίρω πολύ, συνάδελφος". Τότε είπα μέσα μου "αυτός θα γίνει"...


Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Ωστόσο διαφωνήσαμε σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μην είναι συνεπής στο επάγγελμά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση αυτά που έγιναν. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα, συμβουλευτικό, που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, συνέχισε και του την "έπεσαν" διάφοροι επιτήδειοι για να συνεργαστούν μαζί του. Κάποια στιγμή πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα. Όλο αυτό που έχει γίνει τώρα εγώ δεν το καταλαβαίνω. Έψαξα και διάβασα άρθρα, αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Δεν βρήκα ούτε ένα σοβαρό άρθρο... Πάντως η Βάσω δεν είναι μάνατζερ, δεν έχει τις γνώσεις να είναι μάνατζερ, δεν ξέρει δισκογραφία και μουσική, δεν ξέρει τίποτα».