Breaking News

Με το ένα πόδι εκτός Survivor και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους - Ηττήθηκε στη μονομαχία και θα αναμετρηθεί με τη Δώρα Νικολή (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι εκτός Survivor, καθώς στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/5) ηττήθηκε στη μονομαχία. Οι δύο παίκτες θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Σταμάτης Ταλαδιανός και Ντάνιελ Νούρκα από τη μπλε ομάδα, όπως και οι Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους από την κόκκινη.

Αρχικά επικράτησαν ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι νίκησαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους αντίστοιχα...



Στη συνέχεια ο Σταμάτης Ταλαδιανός νίκησε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους με 5-3 και παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης....


Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ηττήθηκε και παραμένει υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θα κληθεί προσεχώς να αναμετρηθεί με τη Δώρα Νικολή από την αντίπαλη ομάδα, η οποία είχε ηττηθεί στη μονομαχία της περασμένης εβδομάδας. Οι δύο παίκτες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor.