Breaking News

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Σταρόβα: «Ευτυχώς πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ματίνα Παγώνη μίλησε την Παρασκευή (17/5) για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 15 Μαΐου στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Μιλάμε για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που τον αγαπάει πολύ ο κόσμος. Αυτό που θέλω να πω γενικά - γιατί μιλάμε για προσωπικά δεδομένα - είναι ότι πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. 

Εκεί αντιμετωπίστηκε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, από μία εξαιρετική ομάδα γιατρών στη νευρολογική κλινική του Τζανείου. Ξεκίνησε η βελτίωσή του και πλέον χρειάζεται χρόνος, γιατί πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα...


Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δύσκολα, αλλά δημιουργούνται όταν υπάρχουν προδιαθεσικοί παράγοντες. Ο κόσμος πρέπει να ρυθμίζει την πίεσή του. Η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το βάρος, το κάπνισμα και το άγχος μπορούν να οδηγήσουν σε ένα τέτοιο επεισόδιο. Όταν ρυθμίσουμε αυτούς τους παράγοντες, δε θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί... Να ευχηθούμε στον Δημήτρη Σταρόβα να πάει γρήγορα στο σπίτι του. Θα πάει καλά, όλα θα πάνε καλά».