Breaking News

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου: «Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και ρωτάνε το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Σολωμού φιλοξένησε στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Μάριο Αθανασίου.

Ο ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Αθανασίου είχε σχέση στο παρελθόν με τη συνάδελφό του Μαρία Σολωμού. Το 2005 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Από το 2011 είναι ζευγάρι με τη φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Το 2014 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ το 2017 απέκτησαν ένα ακόμη κoριτσάκι.

«Δε θα την πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας», σημείωσε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Θέλω να μου κάνεις μία ερώτηση, η οποία με εκνευρίζει χρόνια... Έχουμε χωρίσει σχεδόν 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις... 16 χρόνια ρωτάνε το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» (ANT1, 2017-2018). «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου», παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού...


Η ηθοποιός πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί».