Breaking News

Maesto: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Maestro, που επιστρέφει στο Mega με τον δεύτερο κύκλο, το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου, στις 22:40.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Στο Maestro ξεκινάμε από εκεί που είχαμε μείνει. Βλέπουμε τη συνέχεια και πώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν το έγκλημα. Βλέπουμε τους ήρωες σε διαφορετικά σημεία τον καθένα, το επεισόδιο είναι σε δύο χρόνους... Γενικά είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 80 λεπτών περίπου, είναι σαν ταινία... Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμα. Ξέρω ποιο θα είναι, αλλά το έχω αφήσει επίτηδες, γιατί θέλω να σκεφτώ ακριβώς αυτό που θέλω να γράψω».

Ορέστης Χαλκιάς: «Το έγκλημα που έχει διαπράξει ο ήρωάς μου έχει τεράστιο αντίκτυπο πάνω σε αυτό τον άνθρωπο... Η Κλέλια συνέχεια ρωτάει και υποπτεύεται πράγματα, αλλά δεν μπορεί να της περάσει από το μυαλό γιατί είναι έτσι ο αδερφός της. Θα το μάθει κάποια στιγμή».

Γιώργος Μπένος: «Στον δεύτερο κύκλο θα υπάρξει μια ρήξη μεταξύ του Σπύρου και του Αντώνη. Η σκηνή που με συγκίνησε είναι μια σκηνή με τον πατέρα μου. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που νιώθει από τον θάνατο του πατέρα του».

Μαρία Καβογιάννη: «Η Μαρία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να βρει τις ισορροπίες της, να κερδίσει τον χρόνο της και να βοηθήσει το παιδί της...».


Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπήρξε μια εγκατάλειψη εκ μέρους του Ορέστη, χωρίς να ξέρω για ποιον λόγο έχει συμβεί... Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Κλέλια είναι να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει, τη μουσική. Στην Αθήνα προσπαθώ να αποφύγω τον Ορέστη, αλλά αυτό δε γίνεται».

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη Σοφία να αποφασίζει να πάρει θέση, υπερασπιζόμενη τον γιο της. Θέλει ο Αντώνης να είναι καλά και να μην ενοχοποιηθεί με κανέναν τρόπο. Η Σοφία θα αποφασίσει με ποιον από τους δύο θέλει να είναι και ότι μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει».

Φάνης Μουρατίδης: «Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι θα περάσω μια περίοδο μοναξιάς. Θα είμαι ο ήρωας ο οποίος θα προσπαθήσει να καθυστερήσει αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί».

Χάρις Αλεξίου: «Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα, υπάρχει δυναμική εξέλιξη. Εμείς ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούργιο σενάριο».