Breaking News

«Λύγισε» η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Θες να βάλω τα κλάματα;... Είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2024, όταν καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έpωτά της με τον σύντροφό της και ψυχολόγο, Νίκο Ράικο. Χθες, το απόγευμα του Σαββάτου (18/5), η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες», όπου εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», 
Τάσο Ιορδανίδη:

«Δεν ήθελα ανέκαθεν να γίνω μανούλα, όχι. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν ήταν ότι το έλεγα, δεν το είχα σκεφτεί ιδιαίτερα. Δηλαδή τις φορές που το σκεφτόμουν, γιατί μπορεί να ήμουν με έναν σύντροφο και να ήθελε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, εγώ δεν το είχα στα σχέδια μου. Τώρα ήρθε, όμως, κάπως φυσικά γιατί υπάρχει ήδη μια οικογένεια, υπάρχουν δύο παιδιά. Η τριβή με αυτά τα δυο παιδιά, η αγάπη του συντρόφου μου προς τα δυο παιδιά του και το πόσο καλός πατέρας είναι και σίγουρα η αγάπη και ο έpωτας ο δικός μου προς εκείνον, μού έβαλαν την ιδέα.

Νομίζω ότι αν δεν τον είχα γνωρίσει, δε θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν έλεγα ποτέ "θέλω να γίνω μανούλα", όπως δεν έλεγα ποτέ "θέλω να παντρευτώ" και δεν έλεγα ποτέ ότι "θα κάνω παιδιά". Εγώ έλεγα ότι "όταν γνωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου", οπότε έτσι έγινε. Γνώρισα κάποιον και θεώρησα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού μου ή ότι θα ήθελα να φέρω το δικό του παιδί στον κόσμο...».


Όταν ο Τάσος Ιορδανίδης τη ρώτησε αν τη στενοχωρεί το γεγονός ότι ο μπαμπάς της δε θα γνωρίσει τον εγγονό του, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε συγκινημένη:

«Θες να βάλω τα κλάματα;... Λοιπόν, πάμε παρακάτω... Κοίταξε, εγώ φοράω μια βέρα, εντάξει, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Αν και με θεωρώ παντρεμένη, ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, που δεν πάω στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει... Τώρα, θα μου πεις "δεν μπορεί να σε πάει ο αδελφός σου, ο γιος σου, ο μεγάλος σου γιος;". Γιατί έχω πει ότι έχω άλλα δύο παιδιά, τον μεγάλο γιο του άνδρα μου και την κόρη του, που τα θεωρώ παιδιά μου. Οπότε θα μπορούσε να με πάει ο Έκτορας, εντάξει. Ένας λόγος δικός μου, όμως, προσωπικός, είναι αυτός».

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, όταν καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο της.