Breaking News

Λευτέρης Πετρούνιας: «Μετά το πρώτο χειρουργείο ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα σταματήσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «EQ» του Action 24 ήταν καλεσμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Τον περασμένο μήνα, ο Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στην καριέρα του και έγινε ο μοναδικός σπεσιαλίστας στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ενόργανης Γυμναστικής, από το 1955 μέχρι σήμερα, που φτάνει σε ένα τέτοιο απίστευτο ρεκόρ.

Ο «άρχοντας των κρίκων» έφτασε σε άθροισμα τα δώδεκα χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, συνυπολογίζοντας τους θριάμβους του σε τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018), στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016».

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην Έλενα Παπαβασιλείου για τα χειρουργεία  που έκανε...


«Έχω κάνει τρία χειρουργεία. Ναι, εκείνη τη στιγμή "λυγίζεις". Μετά το πρώτο χειρουργείο, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα σταματήσω γιατί μου άλλαξαν όλη την ανατομία του ώμου. Εγώ στην αρχή δεν μάθαινα να κουνάω το χέρι μου και να φύγει ο πόνος του χειρουργείου. Μάθαινα να δίνει ο εγκέφαλος σωστή εντολή όταν είναι να πατήσω το κουμπί νούμερο 3 στο ποδήλατο, γιατί μου έφευγε και πήγαινε στο 4. Μου πήρε πολύ χρόνο... Αυτό το χέρι δουλεύει αλλιώς, ακόμα και σήμερα. Προσαρμογή και υπάρχει μυϊκή ευφυία, όλα παίζουν ρόλο» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.