Breaking News

Λ. Ελευθερίου για Π. Φιλιππίδη: «Μακάρι να επιστρέψει στο θέατρο, πρέπει να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ρωτήθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Το Εφετείο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου δήλωσε στην εκπομπή του Alpha:

«Μακάρι να επιστρέψει στο θέατρο και να δουλέψει ξανά. Ήταν πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Εννοείται ότι μπορεί να αλλάξουν οι απόψεις μας και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να κάνεις παρέα ή να συνεργαστείς με κάποιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αυτοί, που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από μένα στο θέατρο. Δεν ξέρω αν είχα δίκιο ή άδικο, κοιτώ το συναίσθημά μου αν δυσκολεύομαι. Δεν σημαίνει ότι είμαι εγώ σωστός...».


Και πρόσθεσε: «Εύχομαι σε κάθε άνθρωπο να πηγαίνει καλά, να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες αν αισθανθεί ότι χάθηκαν. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας. Οι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα, την πληρώνουν περισσότερο γιατί είναι στα βλέμματα του κόσμου».