Breaking News

Κ. Αποστολάκης: «Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμέvoς με τον Ιησού Χριστό κι αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα φιλοξένησε στο «Καλύτερα αργά» του Action 24 τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος μίλησε για τη μεταστροφή του σε μια ζωή κοντά στον Θεό.

Αθηναΐς Νέγκα: «Έχεις κάνει μια δήλωση, η οποία είναι αδιανόητη για τη showbiz... Ότι "δε θέλω να εpωτευτώ", ενώ συνήθως όλοι λένε ότι κάτι σκέφτονται...».

Κώστας Αποστολάκης: «Είδες, είναι κι αυτό παραποιημένο. Εγώ δεν είπα ότι δε θέλω να εpωτευτώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι εpωτευμένος με τον Ιησού Χριστό κι αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δε θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι».

Αθηναΐς Νέγκα: «Γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;».

Κώστας Αποστολάκης: «Γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο...».


Αθηναΐς Νέγκα: «Αυτόν τον έpωτα πώς τον φαντάζεσαι; Ως μια εμμονή επιστροφής στον Ιησού, να ασχολείσαι συνεχώς μ' αυτόν;».

Κώστας Αποστολάκης: «Είναι έpωτας κανονικός. Θείος έpωτας. Όπως είσαι εpωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι εpωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο... Ο Θείος έpωτας έχει μεγάλη υγεία γιατί δε θα προδοθείς και δεν έχει ημερομηνία λήξεως».