Breaking News

Κωνσταντίνα: «Απειλείται ο ελληνισμός στην Κύπρο, είναι ασφαλής για όλους εκτός από τους Έλληνες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Κωνσταντίνα, η οποία βίωσε ως παιδί την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, που της άφησε τις δικές της πληγές, καθώς ο πατέρας της θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Προς το τέλος της συνέντευξης, η αγαπημένη τραγουδίστρια τόνισε:

«Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή. Πρέπει να ακούγεται η φωνή μας, μήπως και ενεργοποιήσουμε κάποιους και κινηθούν για τα θέματα της Κύπρου.

Βλέπω ότι ο ελληνισμός στην Κύπρο τείνει να γίνει μειονότητα κι αυτό είναι πολύ στενάχωρο. Έχουν μπει στην Κύπρο τόσοι πολλοί ξένοι, στα σχολεία - από ό,τι ακούω - έχει πολύ κόσμο που δεν είναι Έλληνες.

Απειλείται ο ελληνισμός στην Κύπρο, υπάρχει τουρκοποίηση, τα βλέπουμε αυτά. Μπαίνουν και άλλες φυλές, οπότε ο ελληνισμός μειώνεται στην Κύπρο. Η Κύπρος είναι ελληνική και πρέπει να κρατήσουμε τον ελληνισμό, την ελληνικότητά μας...


Η Κύπρος είναι ασφαλής για όλους, εκτός από τους Έλληνες. Πρέπει στην Κύπρο να κρατηθεί το ελληνικό στοιχείο. Η Ελλάδα δεν απειλείται από αυτό. Η Κύπρος που έχει μικρό πληθυσμό, έχουν μπει και οι Τούρκοι... Η Κύπρος είναι ελληνική και δεν πρέπει να αμφισβητείται αυτό. Θέλει στήριξη η Κύπρος».