Breaking News

Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Χώρισαν και επίσημα, εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χώρισαν και επίσημα η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος. Λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού τους, έγινε γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε συναινετικό διαζύγιο.

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ήταν μαζί από το 2006, παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δύο κόρες. Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023, είχε προκαλέσει αίσθηση η είδηση ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου ανέφερε την Τετάρτη (22/5) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες ημέρες. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, αλλά το ζευγάρι τις διέψευδε.  Τον Δεκέμβριο, όμως, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι περνούσε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα παιδιά τους...».


Από την πλευρά της η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, η Πολύ Παπαϊωάννου, είπε στην εκπομπή:

«Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκαν με κοινή συμφωνία το θέμα της επικοινωνίας και διατροφής των δύο τέκνων τους».