Breaking News

Κασσελάκης: «Η υπερπροβολή έχει κουράσει κι εμένα» - Η απάντησή του στην κόντρα Τσιμτσιλή-Λιάγκα για τον Αργυρό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» και στη Φαίη Μαυραγάνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024...


Προς το τέλος της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην επιθυμία που έχει με τον Τάιλερ Μακμπέθ να γίνουν γονείς, 

«Θα ήμασταν τυχεροί να είχαμε έστω και ένα παιδί. Για το αν θα είναι με παρένθετη μητέρα ή υιοθεσία θα είναι μια προσωπική απόφαση που θα την πάρουμε την κατάλληλη στιγμή και όταν είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί. Μπορεί να υπάρχει μια άδικη προκατάληψη, ένα στερεότυπο στο ό,τι φανερώνουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουν αυτό. Ίσως επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ξύλινο και προβλέψιμο λόγο, να βλέπει ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ζευγάρι, το οποίο είναι διαφορετικό από ό,τι έχει συνηθίσει και να θέλει να μάθει. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που δίνουν στα πρωινάδικα το σπίτι μας, την πρόσκληση γάμου κλπ», είπε στη Φαίη Μαυραγάνη.

Η συζήτηση έφτασε στην κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα τραγουδήσει ή όχι ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη - Τάιλερ.

«Eδώ έχει γίνει κόντρα στα πρωινά, αν θα έχεις τον τάδε τραγουδιστή στο γάμο σου ή δεν θα τον έχεις. Όλο αυτό βοηθάει πολιτικά;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά:

«Δεν τα προκαλώ εγώ αυτά, ρωτήστε αυτούς που τα βγάζουν. Προφανώς και δεν με βοηθάει αυτό. Δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα. Προφανώς πουλάει κάτι, για να το παρουσιάζουν έτσι. Τι πουλάει; Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός, που δεν κωλώvει να μπει μέσα στον κόσμο, να πει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν έχει την ανάγκη να κάνει καριέρα πολιτικού. Αυτή η υπερπροβολή έχει κουράσει κι εμένα. Εύχομαι τουλάχιστον να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία μας μακροπρόθεσμα».