Breaking News

Τζώνη Καλημέρης για Μαρίνα Σάττι: «Το χασμουρητό της κόστισε στη βαθμολογία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τον Τζώνη Καλημέρη, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στη φετινή Eurovision.

Μεταξύ άλλων, ο Τζώνη Καλημέρης αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τα χασμουρητά της στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον Β' Ημιτελικό της Eurovision, την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια. 

«Η επιλογή της Σάττι έδωσε νέο ενδιαφέρον στον διαγωνισμό και πριν φτάσουμε στη Σουηδία και κατά τη διάρκεια. Έγινε Eurovision με δύο μέτωπα πολέμου, τα οποία επηρεάζουν τη διάθεση του κόσμου. Είναι δύο μέτωπα τα οποία πολώνουν, η Ρωσία είναι πιο παλιό και το Ισραήλ πιο πρόσφατο. Αυτό το πράγμα πέρασε και στην αίθουσα και είδαμε και τους καυγάδες. Είχε μια πολιτική χροιά. Οι Έλληνες πολιτικοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ξαφνικά τη Eurovision και θέλουν να ασχοληθούν, ενώ τόσα χρόνια αγνοούσαν την ύπαρξή της. Ξαφνικά υπήρξε ένας διαχωρισμός στις κριτικές για τη Eurovision, κυρίως για το Ισραήλ, ο οποίος έγινε μέσα σε πολιτικές γραμμές», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης...


Και πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε άποψη για την εξωτερική πολιτική και μπορούμε να κάνουμε κριτική στο σπίτι μας. Όταν, όμως, εκπροσωπούμε τη χώρα μας, δεν κάνουμε κριτική στην εξωτερική πολιτική... Το χασμουρητό ήταν πολύ ατυχές περιστατικό. Τώρα κουράστηκε; Δεν ξέρω, μπορεί να κουράστηκε... Θα έπρεπε να το κρύψει ή να βάλει το χέρι της μπροστά... Εγώ πιστεύω ότι της κόστισε και στη βαθμολογία και επηρέασε αρνητικά κάποιο κόσμο, γιατί όταν βλέπεις μία κοπέλα να χασμουριέται την ώρα που κάνει δηλώσεις μία άλλη κοπέλα... Σε όσες αποστολές κάναμε στο παρελθόν και ήμουν κι εγώ παρών, πάντα δίναμε οδηγίες στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για το τι θα πούνε και πώς θα χειριστούν δύσκολες ερωτήσεις».