Breaking News

Jennifer Lopez: Ο Ben Affleck έβγαλε τη βέρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φουντώνουν πλέον οι φήμες που θέλουν τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να οδηγούνται σε χωρισμό.

H Jennifer Lopez και o Ben Affleck είχαν αρραβωνιαστεί την πρώτη φορά το 2002, ωστόσο χώρισαν το 2004. Το 2021 επανασυνδέθηκαν και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει δύο 16χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.

Το πρωί της Τετάρτης (22/5), ο Γιώργος Σατσίδης - ο οποίος πριν λίγο καιρό ανέφερε ότι η καριέρα της Jennifer Lopez έχει πάρει την κατιούσα - μετέφερε το ρεπορτάζ που μεταδίδουν τα Μέσα των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, τόνισε στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day:

«Η χαρακτηριστική κίνηση ήταν ότι δεν τη συνόδευσε χθες ο Ben Affleck στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Atlas". Αν και το Σαββατοκύριακο ήταν μαζί, δεν κατάφεραν να επανέλθουν στο προηγούμενο στάδιο που ήταν μία χαρά.

Ο Affleck κυκλοφορεί πλέον χωρίς της βέρα, η Jennifer Lopez τη φοράει ακόμα. Τα τηλεοπτικά κανάλια και τα sites εδώ είχαν εκτενές ρεπορτάζ. Εκείνος κυκλοφορεί πλέον - όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες -  χωρίς τη βέρα. 

Λέγεται μάλιστα ότι εκείνος έχει πάρει αποφάσεις, ότι όταν την παντρεύτηκε δεν ήταν στην καλύτερη στιγμή της ζωής του και πως τώρα "ήρθε στα συγκαλά του" και δε θέλει να είναι μαζί της. Σύμφωνα με τα Μέσα, ο Ben Affleck τη χωρίζει. Προφανώς αυτές τις πληροφορίες τις έχει διαρρεύσει ο ίδιος στα Μέσα. Οπότε δε θα έβγαινε κάτι τέτοιο, αν δεν υπήρχε μια δόση αλήθειας...».


Να σημειωθεί ότι το 2018, ο Ben Affleck είχε οδηγηθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Malibu, δίνοντας για ακόμη μία φορά μάχη με τον εθισμό του στο αλκoόλ.