Breaking News

J2US: Αποχώρησαν ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη - Η πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδίκαλη στη Σοφία Κουρτίδου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη αποχώρησαν 
στο 13ο live του «Just The 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδίκαλη στην αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε την Έλλη Κοκκίνου, η οποία πήρε τη θέση της Καίτης Γαρμπή στην κριτική επιτροπή, καθώς η τραγουδίστρια βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία. 

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδίκαλη στην αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου.

Μετά την ερμηνεία του τραγουδιού τους, ο γνωστός παραολυμπιονίκης γονάτισε, έδωσε ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η Σοφία Κουρτίδου απάντησε δακρυσμένη «ναι», συγκινώντας τους πάντες στο πλατό του μουσικού σόου...


Οι κριτές αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις εμφανίσεις των ζευγαριών, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι από το «Just The 2 of Us» αποχωρούν ο Θανάσης Πάτρας και η Φαίη Ρουμπίνη...


Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο «Just the 2 of Us» είναι τα εξής:
  1. Γαλάτεια Βασιλειάδη - Γιώργος Παπαδόπουλος
  2. Γιώργος Αμούτζας - Τάνια Μπρεάζου
  3. Γιάννης Σεβδικάλης - Σοφία Κουρτίδου
  4. Στάθης Σχίζας - Μαλού
  5. Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Ίαν Στρατής
  6. Μανώλης Κλωνάρης - Ζωή Παπαδοπούλου
  7. Σωτήρης Γιαζιτζόγλου - Φειδίας Ηροδότου
  8. Δώρα Παντέλη - Αναστάσιος Ράμμος (είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Ξανθόπουλο)
Στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Ραφαήλ Καρυωτάκης - Joanne, Μπάγια Αντωνοπούλου - Χρίστος Αντωνιάδης, Αλίνα Κοτσοβούλου - Πέτρος Ίμβριος, Άννα Μπεζάν - Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Χρήστος Κούτρας - Στέλλα Κονιτοπούλου, Γιάννης Καπετάνιος - Μαρία Καρλάκη, Στέλιος Δρουμαλιάς - Αποστολία Ζώη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Χριστίνα Μηλιού και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος - Daphne Lawrence.

Το «Just The 2 of Us» στηρίζει και φέτος την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).