Breaking News

Ιωάννα Παππά: «Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της  ύλης.

Η Ιωάννα Παππά είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (Mega, 2002-2004).

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς διαχειρίστηκε την αναγνωρισιμότητα:

«Η διασημότητα λόγω τηλεόρασης δεν ελέγχεται. Εγώ το ρύθμισα γρήγορα, που δεν ήταν ακριβώς ρύθμιση αυτό γιατί εξαφανίστηκα. Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ, γιατί είμαι γεμάτη από τη θεατρική πορεία μου. Βέβαια πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει αυτό. Δηλαδή άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δουλεύω και έρχομαι σε δύσκολη θέση και είναι λίγο αμήχανο γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου...».


Η Ιωάννα Παππά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε κάπως κι έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με φοβίζει και μια σχετική αναγνωρισιμότητα σε φέρνει λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, ένας νέος κόσμος! Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Ωστόσο εμένα μου άρεσαν εκείνα τα χρόνια γιατί ήταν πιο αθώα. Και στη δουλειά γινόταν μια άλλη διαδικασία. Όταν πρόσφατα έκανα μια σειρά μεγάλη, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Οι χρόνοι που δίνονται».