Breaking News

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι ερωτεύoμαι, ήταν η πρώτη μου σχέση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη η Ήβη Αδάμου, η οποία μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2018, όταν ήρθε στη ζωή η κορούλα τους Ανατολή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009, όταν ήρθε καλεσμένος στο X-Factor, όπου εγώ ήμουν διαγωνιζόμενη. Εκεί γοητεύτηκα σε ό,τι αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι. Ήμουν μικρή τότε. Μετά ξαναβρεθήκαμε το 2010, όταν ο παραγωγός μου ζήτησε από τον Μιχάλη να συνεργαστούμε, να κάνουμε μαζί ένα τραγούδι».

Και συνέχισε: «Αργότερα ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι. Κάποια στιγμή,  ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με χαρά. Συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο κι εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα».

«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, ότι εpωτεύομαι. Ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ. Ήταν η πρώτη μου σχέση, οπότε ήταν όλα πολύ πρωτόγνωρα και δεν καταλάβαινα τι μου συμβαίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που λέω, αλλά αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι», πρόσθεσε η Ήβη Αδάμου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.