Breaking News

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Στάθη Παπούλια και η αποκάλυψη του Ε. Παύλου - «Το έχω βιώσει κι εγώ, είναι πολύ σκληρό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση τη Μ. Τετάρτη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Παπούλιας στην κάμερα του Breakfast@Star.

Ο Στάθης Παπούλιας μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όπως και για τη μοναξιά που βίωσε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Ήταν Αύγουστος, ξάπλα ήμουν στη Ζάκυνθο. Πάω το πρωί σε ένα ραδιόφωνο για να κάνουμε μια εκπομπή. Σηκώνομαι, έχουμε βγάλει την εκπομπή, όλα καλά και ξαφνικά νιώθω μια ζαλάδα. Κάθομαι εκεί σε μια γωνιά και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Για 15 ημέρες μετά δεν θυμόμουν τίποτα. Ήμουν σε κώμα. Και μένω σε αυτό όλο το… "πανηγύρι" για έναν χρόνο... Από όλους αυτούς με τους οποίους συνεργαζόμασταν, δεν υπήρχε κανείς. Δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο. Η Φαίη Σκορδά και ο Άγγελος Πυριόχος εντάξει, εννοείται, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τίποτα. Κανένας, δεν υπήρχε πουθενά...».


Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Στάθη Παπούλια, ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε στην περίοδο που ακολούθησε μετά το ατύχημά του, όταν έχασε το ένα πόδι του.

«Θα μοιραστώ κάτι τώρα με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρξαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε. Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου έλεγαν "όχι, λειτουργεί κανονικά". Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε», εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Και πρόσθεσε: «Δε θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που το βίωσα, που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, μου έλεγαν "Ετεοκλή δεν γίνεται να πάμε μαζί, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες"... Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό».