Breaking News

Η συγκίνηση της Λένας Δροσάκη: «Όταν συνέβη το διαζύγιο ένιωθα απόγνωση - Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις Δέκα» παραχώρησε την Κυριακή (19/5) η ηθοποιός Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Άτλας της δεκαετίας του 2000», η οποία ανεβαίνει στο  Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το 2015, η γνωστή ηθοποιός είχε τιμηθεί με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την ερμηνεία της στην παράσταση «Ramona Travel: Η Γη της Καλοσύνης» της Γλυκερίας Μπασδέκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο για την καλύτερη ερμηνεία νέας γυναίκας ηθοποιού. Μαζί με το χρηματικό έπαθλο, στη νικήτρια δίνεται για ένα χρόνο και η καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη.

«Το βραβείο Μελίνα Μερκούρη ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν συγκινητικό και είχε ένα χρηματικό έπαθλο που με βοήθησε πάρα πολύ. Με βοήθησε να μείνω άλλη μία χρονιά στην Αθήνα, αλλά και καλλιτεχνικά, γιατί ακούστηκε το όνομά μου. Ήταν ό,τι έπρεπε... Την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη δεν τη φόρεσα ποτέ, ήταν κρυμμένη στην κουζίνα μέσα σε ένα βαζάκι με φακές!», αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη...


Στις αρχές Απριλίου του 2023 είχε γίνει γνωστό ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο, τον Αναστάση, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Η ηθοποιός δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν συνέβη το διαζύγιο, ένιωθα απόγνωση. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου "τι θέλετε να σας πω τώρα;". Μόνο αυτό το ερώτημα είχα. Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ όλο και πιο πολύ και να με συγχωρώ περισσότερο, γιατί κάνω κι εγώ πολλά λάθη... Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω. Εύχομαι να είμαι παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής μου, να χαίρομαι τη στιγμή», εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.