Breaking News

Η Ναταλί Κάκκαβα απαντά στον δήμαρχο Σαρωνικού: «Βίωσα συναισθηματική κακοποίηση, έκλαιγα κάθε μέρα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δήμαρχος Σαρωνικού εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την πρώην -πλέον- Αντιδήμαρχο Ναταλί Κάκκαβα, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε. Ο Δημήτρης Παπαχρήστου υποστήριξε ότι είχε καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά... Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε την Τρίτη (28/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου είπε, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη:

«Είναι δεδομένη η αγάπη που τρέφω στην τρίτη ηλικία, είναι άτομα που ξέρω πόσο δοτικά πλάσματα είναι και θα υπερασπίζομαι πάντα τα δικαιώματά τους. Εγώ ήμουν κάθε βδομάδα μαζί τους, κάναμε δραστηριότητες, γυμναστική, αναπαλαίωση επίπλων, μαθήματα κομμωτικής, μακιγιάζ και μου έλεγαν ότι θέλουν να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους οι ίδιοι. Εγώ είμαι πάντα με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ήμουν εκεί όλη τη μέρα και τη νύχτα, άφησα την οικογένειά μου, αλλά ήμουν ευτυχισμένη όταν ήμουν με τον κόσμο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων. Αν βρεθεί ένας να μου προσάψει κάποιο περιστατικό αγένειας... Εγώ και ο σύζυγός μου (Γρηγόρης Γκουντάρας) τον πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή στον Δήμο. Μάλιστα αρνήθηκα την πρόταση από το Open πέρσι για να είμαι δίπλα του...


Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές. Ήμουν σαν το κoριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Με είχαν απομονώσει από την πρώτη στιγμή. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ; Ξέρεις τι είναι να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν "όποιος δε θέλει, φεύγει".

Προφανώς προεκλογικά ήμουν χρήσιμη. Μετεκλογικά κάθε μέρα έκλαιγα... Θέλω να έρθει εδώ και να με κοιτάζει στα μάτια, γιατί ξέρουμε και οι δύο την αλήθεια. Δεν έχω να κρύψω τίποτα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».