Breaking News

Η εξομολόγηση της Silia Kapsis για τον πατέρα της: «Έχω να τον δω από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο μετά τη Eurovision» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία προσωπική εξομολόγηση για τον πατέρα της προχώρησε η Silia Kapsis, η οποία ήταν καλεσμένη την Τρίτη (14/5) στο «Super Κατερίνα». Στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκε και η μητέρα της.

Η 17χρονη  Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, πήρε τη 15η θέση στη φετινή Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Είχα άγχος, αλλά το ευχαριστήθηκα... Περίμενα το 12αρι από την Αυστραλία, το οποίο το πήρα... Περίμενα και το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια, αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό... Μου αρέσει η Αναστασία και η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι», είπε αρχικά η Silia Kapsis....


Η νεαρή τραγουδίστρια συγκινήθηκε με την τηλεφωνική έκπληξη που της έκαναν η γιαγιά της και ο παππούς της. Στη συνέχεια τόνισε: «Η γιαγιά μου πάντα μου λέει "πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις". Ήταν στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου».

Προς το τέλος της συζήτησης η Silia εξομολογήθηκε, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας: «Έχω μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί».

Από την πλευρά της η μητέρα της είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Άστα αυτά καλύτερα. Εγώ είμαι και η μαμά της και ο μπαμπάς της».