Breaking News

Γρηγόρης Πετράκος για Θεοφανία Παπαθωμά: «Είμαστε καλά, μένουμε μαζί - Δεν υπάρχει νέα συνθήκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο Πρωινό τον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου του 2023, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας,  έχοντας αποκτήσει δύο κόρες, την Αγάπη και την Αθηνά.

Προς το τέλος της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γρηγόρη Πετράκο για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά...


«Πώς είναι τώρα στη νέα συνθήκη, ως πατέρας που βλέπει χωριστά τα παιδιά; Έχεις προσαρμοστεί, βρήκες την ισορροπία; Ήταν δύσκολο, εύκολο; Πώς είναι η νέα συνθήκη;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον γνωστό μουσικό να απαντά:

«Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Με τη Θεοφανία έχουμε συμφωνήσει από κοινού να μη σχολιάζουμε καθόλου τα προσωπικά μας για να διαφυλάξουμε τα ευαίσθητα μέλη της οικογένειας. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Και βέβαια μένουμε μαζί... Δε θα σχολιάσω παραπάνω γιατί δε θέλω να ανοίξω νέες συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια».