Breaking News

Γιώργος Δούκας: «Μου είχαν κάνει δύο λάθος ιατρικές διαγνώσεις, νόμιζα ότι είχα καρκίνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Δούκα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την επαγγελματική διαδρομή της ζωής του και την επιλογή του να είναι πλέον συγγραφέας. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε:

«Μου είχαν κάνει δύο λάθος ιατρικές διαγνώσεις. Την πρώτη φορά είχε γίνει ένα αιμάτωμα στο στομάχι, το οποίο έδειχνε κάτι κακό. Είχε γίνει την εποχή που αντιμετώπιζα μεγάλα προβλήματα και προκλήθηκε διότι, από τις πολλές κρίσεις πανικού, πέρασα μεγάλη κατάθλιψη, η οποία επιδεινώθηκε και με έφτασε στα άκρα όταν έχασα τον αδερφό μου το 2008.

Η πρώτη διάγνωση είχε γίνει το 2003 - 2004. Από το πολύ άγχος έκανα συνέχεια εμετούς, η παλινδρόμηση που είχε καταστρέψει τα πάντα. Έγινε μια λάθος διάγνωση, ότι είχα καρκίνο. Κατάλαβα ότι ήταν λάθος μετά από έξι μήνες, όταν και έκανα ξανά εξετάσεις...


Ξαναέγινε λάθος διάγνωση πριν τον κορονοϊό, πάλι στο ίδιο σημείο, στο στομάχι. Είχα πάει για ένα χειρουργείο ρουτίνας και μου βρήκαν έναν όγκο. Γίνονται εξετάσεις και πρέπει να γίνει βιοψία. Αφαιρείται κλπ., δεν γίνεται σωστή διάγνωση την πρώτη φορά και ξανακάνουμε εξετάσεις, αλλά εγώ περίμενα».