Breaking News

Ν. Γερμανού για Eurovision: «Δεν έχω δικαίωμα να κλαφτώ στην ΕΡΤ σαν Έλληνας φορολογούμενος γιατί πήρε τα λεφτά πίσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη 
φετινή Eurovision και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν για την ελληνική αποστολή σχολιάστηκαν το Σάββατο (18/5) στο «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του Alpha:

«Ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη και να λέει τη γνώμη του. Όπως λέμε τη γνώμη μας εμείς και ο Γιώργος Λιάγκας και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, έτσι και η Μαρίνα Σάττι έχει, επίσης, το δικαίωμα να λέει τη γνώμη της.

Να σταθούμε στο γεγονός ότι το "Ζάρι" σαρώνει αυτή τη στιγμή στα charts και να σταθούμε και σε ένα άλλο γεγονός, ότι η ΕΡΤ έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από τη φετινή Eurovision. Άρα αν εγώ θέλω να κλαφτώ σαν Έλληνας φορολογούμενος, δεν έχω δικαίωμα να κλαφτώ, γιατί μπορεί να συμμετείχα στα έξοδα, αλλά τα "λεφτά μου" τα πήρα πίσω σε κέρδη. Οι εκπομπές το αντιμετώπισαν πολύ λαϊκίστικα το θέμα αυτό.

Επίσης, το "Η Μαρίνα σας πήγε τάπα" έχει πολλές ερμηνείες. Δηλαδή... "Η Μαρίνα σας πήγε τάπα" ή "Η Μαρίνα σας, πήγε τάπα";».


Τελικά μας πήγε «τάπα» η Μαρίνα Σάττι; Δείτε όσα είπε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αντωνάτος.


Στην εκπομπή μίλησε και η Τζένη Κανελλοπούλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του OGAE Greece, του επίσημου Fan Club της Eurovision στην Ελλάδα.