Breaking News

Γαβαλάς για το περιστατικό με τον μοναχό: «Με φώναξε π…η μέσα στο αεροπλάνο και του τράβηξα το μούσι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το περιστατικό που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο στο αεροδρόμιο, όπου συναντήθηκε με μία ομάδα μοναχών από τη Ρωσία, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής είπε στην κάμερα του «I Love Σου Κου»:

«Με στεναχώρησε το γεγονός γιατί το σπίτι μου είναι δίπλα σε εκκλησία, στον Άγιο Διονύσιο. Ακούω τις καμπάνες, με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου και δυστυχώς, μετά απ’ αυτό που έγινε, άκουσα πάρα πολλά από μηνύματα για το πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι. Με στενοχωρεί αυτό το πράγμα, γιατί εγώ θέλω ο κόσμος να πιστεύει και να ανάβει το κερί του.

Πηγαίνω στην αίθουσα και με το που αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός - με γεμάτο το στόμα με φαγητό - και με ρωτάει "είσαι άντρας ή γυναίκα;". Παίρνω εγώ το κινητό μου και του λέω "σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση", για να μην έχω την ευθύνη ότι τον καταγράφω κρυφά. Μου ξαναλέει το ίδιο και του απαντάω "αυτό σου έχει πει ο Θεός να λες;". 

Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο, αυτοί καθόντουσαν στην πρώτη θέση και ξαφνικά ο ίδιος μου λέει "π...ς! π...ς!". Ταράχτηκα και το είδαν και οι άνθρωποι δίπλα και μου είπαν "αν θέλεις να έρθουμε ως μάρτυρες, θα έρθουμε"...


Θα ζητήσω συγγνώμη από τον πνευματικό μου, καθώς με έπιασε μια κακία εκείνη τη στιγμή και του τράβηξα το μούσι. Γιατί θεωρούσα ότι εκπροσωπώ ανθρώπους που πιστεύουν στην Εκκλησία, κάνουν δωρεές και προσεύχονται για πράγματα που τους συμβαίνουν. Αν η Εκκλησία θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη, ας τους βάλει».