Breaking News

Eurovision: Σκληρή κριτική από τον Κ. Τσουρό για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι - «Ήταν σαν ένα κακομαθημένο 8χρονο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον Β' Ημιτελικό.


Ωστόσο ο Κώστας Τσουρός έκανε σκληρή κριτική στη Μαρίνα Σάττι. Συγκεκριμένα, ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του Mega:

«Το πιθανότερο είναι ότι ήθελε κάτι να δείξει με αυτή τη στάση, προφανώς ήθελε να αντιδράσει στη συμμετοχή του Ισραήλ και επέλεξε αυτόν τον τρόπο. Για μένα αυτός ο τρόπος είναι σαν να ήταν ένα κακομαθημένο 8χρονο... Καλώς να αντιδράσεις στο Ισραήλ, αλλά εκείνη την ώρα δεν είχε δίπλα της τον Νετανιάχου, αλλά την τραγουδίστρια της χώρας. Έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί τη συνάδελφό της που έδινε συνέντευξη Τύπου. Δεν έχεις απέναντί σου την κυβέρνηση του Ισραήλ, αλλά μία τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη χώρα της. Επειδή οι λαοί δεν ευθύνονται για τίποτα, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν και τέτοιες ενέργειες...».


Επικριτικά ήταν - επίσης - και τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»  του Alpha.