Breaking News

Ελπίδα για Μαρίνα Σάττι: «Όταν το είδα τρελάθηκα, είπα... κoριτσάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε την Τρίτη (14/5) η Ελπίδα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, που είχε γίνει το 1979 στο Ισραήλ.

Η Ελπίδα κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον Β' Ημιτελικό της Eurovision, την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια.

«Ό,τι έγινε, έγινε τώρα, δεν αλλάζει τίποτα... Σίγουρα θα τη συμβούλευα να κάνει κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος που έβλεπε εκείνη την ώρα δεν χαρακτήριζε τη Μαρίνα αλλά την Ελλάδα. Όταν πάμε εκεί, πάμε πρώτα για τη χώρα μας και μετά για οτιδήποτε άλλο», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Εγώ, όταν το είδα αυτό, τρελάθηκα να σας πω την αλήθεια, είπα "κoριτσάκι". Αυτό είπα. Η Σάττι έχει άποψη με τον τρόπο της, έδειξε την άποψή της. Ωστόσο έπρεπε να λάβει υπόψιν ότι εκπροσωπεί τη χώρα της. Έπρεπε να τη συμβουλέψουν και οι άνθρωποι της ΕΡΤ. Η ίδια είναι αυθόρμητη, αλλά μπορεί και να το είχε προετοιμάσει...».


«Δεν μου άρεσε ο απόηχος της φετινής Eurovision. Περιμέναμε πολλά και πήραμε λίγα. Περίμενα περισσότερα από το τραγούδι», πρόσθεσε η Ελπίδα και κατέληξε: «Πολιτικός απόηχος δεν υπάρχει στη Eurovision, τι δουλειά έχει η πολιτική με το τραγούδι; Βέβαια έχει γίνει πολλές φορές, αλλά δεν δίνουμε έκταση σ' αυτό».