Breaking News

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της έγινε 16 ετών (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλλη Κοκκίνου έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της στον γιο της Αλέξανδρο, για τα 16α γενέθλιά του.

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης γνωρίστηκαν το 2000, όταν η τραγουδίστρια έκανε εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε ο επιχειρηματίας. Παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ τον Μάιο του 2008 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος. Το 2010 έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Τον περασμένο χρόνο η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί στο «Night Out»: «Είναι δύσκολο να χωρίζεις, να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και δίπλα να είναι τα κανάλια στη σειρά. Ακολούθησαν τα φορτηγά για να δουν πού θα είναι το καινούργιο σπίτι. Εκεί στήθηκαν ξανά οι κάμερες, ήταν αμήχανο...».

Ο Αλέξανδρος συμπλήρωσε 16 χρόνια ζωής. Το βράδυ της Παρασκευής (17/5), η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, που τη δείχνει να ποζάρει με τον γιο της στο σπίτι τους, το οποίο είναι γεμάτο με πολύχρωμα μπαλόνια.

«17/5/2008. Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου γιατί αγκαλιαστήκαμε για πρώτη φορά. Τα συναισθήματα μου για εσένα δεν μπορώ να τα περιγράψω.Οι λέξεις μπροστά τους φαντάζουν φτωχές. Εσύ όμως ξέρεις και αυτό είναι αρκετό. Χρόνια σου πολλά ζωή μου! Να σε χαιρόμαστε γερό και τυχερό!», έγραψε στη λεζάντα.