Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη: «Αρρώστησα σωματικά και ψυχικά, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ - Λύγισα εκείνη την περίοδο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Status» του Astra TV, με αφορμή την υποψηφιότητά της με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1.

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελεονώρα Μελέτη είχε ενταχθεί στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑΝΤ1, όπου τη σεζόν 2004-2005 παρουσίαζε το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Τον Σεπτέμβριο του 2005 ήταν η περίοδος που ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Τότε ξεκίνησε να παρουσιάζει τον «Πρωινό καφέ», έπειτα από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ANT1, κρατώντας τα σκήπτρα της παρουσίασης για τρεις συνεχόμενες σεζόν, έως το 2008.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Status» του Astra TV, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στον Κωνσταντίνο Καμέα:

«Τα χρήματα πότε δεν παίζανε σημαντικό ρόλο για μία συνεργασία. Αν μάθει κάποιος τα χρήματα που έπαιρνα στον Πρωινό Καφέ θα βάλει τα γέλια...

Στην περίοδο του Πρωινού Καφέ, επικρινόμουνα και καταδικαζόμουνα και σχολιαζόμουνα για το οτιδήποτε εκτός από τη δουλειά μου. Δηλαδή αυτό το πράγμα αν ήταν κριτική, μπορεί και να κοιτούσα να πάρω κάποια πράγματα. Δεν ήταν όμως κριτική. Αρρώστησα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Εννοείται πως λύγισα εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσα να σηκωθώ.

Δεν μαγαρίζω τον Πρωινό Καφέ. Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία, εξαιτίας της οποίας βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ μετά από 18 χρόνια. Είμαι ευλογημένη για αυτό που συνάντησα στον ΑΝΤ1. Δεν φταίει ο Πρωινός Καφές γι' αυτό που βίωσα, αλλά φταίει ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι άλλοι το ό,τι εγώ βρέθηκα στον Πρωινό Καφέ.  Κάτι το οποίο με αρρώστησε. Μιλάω δυστυχώς για τα ΜΜΕ, για το πώς διαχειρίστηκαν το ό,τι ένα κoρίτσι 27 χρονών, ουρανοκατέβατο γι' αυτούς, είχε την τύχη να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και μετά από πολλή δουλειά να της δοθεί μια θέση που ούτε την έκλεψε, ούτε τη στέρησε από κάποια άλλη, ούτε εκβίασε για να την πάρει, ούτε πάτησε επί πτωμάτων. Δηλαδή βρέθηκα να πληρώνω το κόστος μιας "τύχης" που κάποιοι δεν μπορούσαν να μεταβολίσουν με τίποτα.

Γι' αυτό έβαλα πολύ πλάτη και στήριξα πάρα πολύ την Ιωάννα Μαλέσκου. Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο που έζησε πραγματικά κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχα ζήσει κι εγώ. Τη στήριζα πάρα πολύ γιατί μπορούσα να καταλάβω και πως μπορεί να πληγώνεται, να πονάει και πόσο άδικο ήταν όλο αυτό που της συνέβαινε. Ταυτίστηκα με την Ιωάννα, την πόνεσα κι έχουμε πλέον προσωπική σχέση.

Είναι άδικο, είναι κακοποιητικό. Εγώ αρρώστησα και σωματικά και ψυχικά. Μόλις έφυγα από τον Πρωινό Καφέ, που παρακάλαγα να φύγω και να αποδεσμευτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στους δρόμους, οι γονείς μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Δείτε το βίντεο (το σχετικό απόσπασμα από το 53:40).