Breaking News

Ε. Νικολοπούλου: «Υπηρέτησα ένα ευτελές πρόγραμμα και παραιτήθηκα - Είναι ερώτηση για μένα αυτή; Να ανοίξει η γη να με καταπιεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η γνωστή δημοσιογράφος είπε στον Αλέξη Μίχα:

«Νιώθω ότι δεν λείπω από την τηλεόραση. Έχει αλλάξει το τηλεοπτικό πεδίο και υπάρχουν πολλοί καινούργιοι άνθρωποι, τι να κάνω εγώ; Ήρθαν κάποιες προτάσεις οι οποίες δεν μου ταίριαζαν, ήταν από μια τηλεόραση που είχε κάτι το ευτελές.

Υπηρέτησα ένα ευτελές πρόγραμμα και μετά παραιτήθηκα, προσπάθησα να το υπηρετήσω αλλά δεν τα κατάφερα. Σε ένα κεντρικό δελτίο, βγήκε δίπλα μου, σε παράθυρο από το σπίτι της, μια κυρία με πολύ ανοιχτό vτεκoλτέ κι εγώ έπρεπε να πω "και τώρα στη Μύκονο μαλώσατε με τον σύντροφό σας και γι' αυτό δεν κάνατε πασαρέλα;". Είναι ερώτηση για μένα αυτή; Να ανοίξει η γη να με καταπιεί...


Με ρώτησε η διεύθυνση της ΕΡΤ αν θέλω να ξυπνάω πρωί. Δεν με επέλεξαν γιατί ήμουν η καλύτερη ή η κατάλληλη, αλλά επειδή ήμουν η μόνη που σήκωσα το χέρι μου. Πήρα το πρωινό άνευ αντιπάλου».