Breaking News

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής» - «Aντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολη νύχτα πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, το οποίο αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. 

Αρχικά, το πρωί της Πέμπτης (23/5), η Βιβή Μπουγιούρα ανέφερε στο Happy Day: «Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησα με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, την κυρία Άννα Σταθάκη, η οποία μας ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αργά χθες το βράδυ και ότι η νύχτα ήταν λιγάκι δύσκολη... Όμως παραμένουν ψύχραιμοι και αναμένουν τους θεράποντες ιατρούς να τους ενημερώσουν...».


Αργότερα, ο Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο Πρωινό. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε στον Γιώργο Λιάγκα:

«Ρυθμίζεται η πίεσή του και η ομιλία του. Χθες το βράδυ είχε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και ανέβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος και τον εξέτασε. Διαπίστωσε το πρόβλημά του και το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα το πρωί είναι πολύ ήρεμος, σε καλή κατάσταση. Δεν υπήρχε μέχρι χθες αυτό το πρόβλημα και μπορεί να είναι της στιγμής και πρόσκαιρο. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και πάει πολύ καλά στην υγεία του. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα επανέλθει υγιής στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Σημασία έχει ότι το επεισόδιο αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλή η ψυχολογική του κατάσταση».