Breaking News

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη πήρε τη δεύτερη θέση στα βραβεία Χορν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση στα βραβεία Χορν.

Τα θεατρικά βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν» απονεμήθηκαν σε κοινή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (27/5) στο «Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη».

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δημήτρης Φιλιππίδης, καθώς ήταν υποψήφιος στα βραβεία Χορν. Ο νεαρός ηθοποιός και γιος του Πέτρου Φιλιππίδη δεν πήρε το πρώτο βραβείο για μία μόλις ψήφο από την κριτική επιτροπή. Το βραβείο το πήρε ο Φώτης Στρατηγός.

«Έτσι είναι αυτή η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φιλιππίδης...


Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω το καλοκαίρι στον παράσταση "Ο κατά φαντασίαν ασθενής". Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους. Δε θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους. Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;».