Breaking News

Charlie Colin: Βρέθηκε νεκρός μετά από ατύχημα στο μπάνιο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο Charlie Colin, ιδρυτικό μέλος και μπασίστας του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Train.

Σύμφωνα με το Deadline, o Charlie Colin πέθανε από ατύχημα στο μπάνιο, όπου γλίστρησε στο ντους.  Η μητέρα του μίλησε για την απώλειά του στο TMZ. Είπε ότι ο γιος της πρόσεχε το σπίτι ενός φίλου του στις Βρυξέλλες - ο οποίος έλειπε - όταν συνέβη το ατύχημα στο μπάνιο.

Το νεκρό σώμα του εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους μετά από πέντε ημέρες. Η ημερομηνία και η ακριβής αιτία του θανάτου του δεν έχουν προσδιοριστεί.

Ο Colin ήταν κάτοικος Βρυξελλών, όπου εργαζόταν ως δάσκαλος στο ωδείο, ενώ ασχολούνταν και με διάφορα projects ηχογράφησης.

Ο Colin πέρασε τουλάχιστον ένα μέρος της παιδικής του ηλικίας στη Βιρτζίνια, πριν μετακομίσει με την οικογένειά του στο Newport Beach της Καλιφόρνια. Αργότερα φοίτησε στο Berklee College of Music στη Βοστώνη, πριν μετακομίσει με φίλους στη Σιγκαπούρη για να γράψει και να παίξει jingles (σύντομα τραγούδια ή μελωδίες που χρησιμοποιούνται στη διαφήμιση ή για άλλες εμπορικές χρήσεις).

Από τη Σιγκαπούρη μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο και σχημάτισε ένα συγκρότημα με το όνομα "The Apostles", όπου συνεργάστηκε και με τον Jimmy Stafford, μελλοντικό κιθαρίστα των Train. Αργότερα, το 1993, με την προσθήκη και του τραγουδιστή Pat Monahan, ιδρύθηκαν οι Train.

Καθ' όλη τη διάρκεια των δεκαετιών του 1990 και του 2000, οι Train γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία, σημειώνοντας την πρώτη τους επιτυχία στο Top 20 το 1999 με το "Meet Virginia".


Ακολούθησε το 2001, το τριπλά πλατινένιο άλμπουμ "Drops of Jupiter". Οι Train έφτασαν στην κορύφωσή τους το 2009 με το "Hey, Soul Sister", αλλά εκείνη τη στιγμή ο Colin είχε φύγει από το συγκρότημα. Συγκεκριμένα αποχώρησε το 2003 λόγω κατάχρησης ουσιών.


Σε μια συνέντευξή του το 2017 στο NBC News, ο Pat Monahan είχε δηλώσει: «Ο Charlie είναι ένας απίστευτος μπασίστας, αλλά πονούσε πολύ και ο τρόπος που το αντιμετώπιζε ήταν πολύ οδυνηρός για όλους τους άλλους γύρω του».

Μετά την αποχώρησή του από τους Train, ο Colin συνεργάστηκε με τον Scott Underwood των Matchbox Twenty σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν Food Pill. Επίσης, έπαιξε στα συγκροτήματα Painbirds και The Side Deal.

Εκτός από τη μουσική του καριέρα, ο Colin συνέλεγε έργα τέχνης και ήταν υπέρμαχος των άστεγων καλλιτεχνών.