Breaking News

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Τα «σύννεφα» στον γάμο τους και η Jennifer Garner που «θέλει το καλύτερο» για τον πρώην σύζυγό της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Garner ελπίζει για το καλύτερο για τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck και τη Jennifer Lopez, οι οποίοι περνούν κρίση στον γάμο τους.

Καθώς η Jennifer Lopez και o Ben Affleck αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους, λιγότερο από δύο χρόνια από τότε που παντρεύτηκαν, μια πηγή είπε στο People ότι η Jennifer Garner «θέλει το καλύτερο» για τον πρώην σύζυγό της. «Τον θέλει ευτυχισμένο και υγιή, ώστε να είναι ο καλύτερος μπαμπάς», πρόσθεσε η πηγή.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη 18χρονη Violet, τη 15χρονη Seraphina και τον 12χρονο Samuel.

Η Garner - η οποία στο παρελθόν είχε στηρίξει τον Affleck στη μάχη του με τον εθισμό του στο αλκoόλ - είναι σε σχέση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Cali Group, John Miller. 

Η πηγή σημείωσε: «Της αρέσει που η Lopez ζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και υποστηρίζει τη νηφαλιότητα του Ben. Η Jen το θέλει αυτό για τον Ben».

Ο Affleck και η Garner είχαν παντρευτεί το 2009. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει το 2015 και υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2017. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον επόμενο χρόνο.

H Lopez και o Affleck είχαν αρραβωνιαστεί την πρώτη φορά το 2002, ωστόσο χώρισαν το 2004. Το 2021 αναζωπύρωσαν τον έpωτά τους και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός προώθησε τη νέα ταινία της «Atlas» στο Λος Άντζελες και στο Μεξικό, ενώ ο Affleck συνεχίζει στο Λος Άντζελες τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του «The Accountant 2». Το ζευγάρι πέρασε χωριστά τις τελευταίες εβδομάδες.

Το 2020, ο Affleck είχε δηλώσει στο People για τη Jennifer Garner: «Ο γάμος μας δεν λειτούργησε και αυτό είναι δύσκολο. Και οι δύο πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους να σέβονται ο ένας τον άλλον και να τα πηγαίνουν καλά, είτε είναι μαζί είτε όχι. Είναι σημαντικό για τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι σέβομαι και νοιάζομαι για τη Jen και ότι με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο. Tρέφω πολύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη, της εύχομαι τα καλύτερα».