Breaking News

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Άρη Σοϊλέδη: «Κατάλαβα και έμαθα πολλά, δεν περίμενα να φερθεί έτσι στη Μαρία Αντωνά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Fay's Time» ήταν καλεσμένη την Τρίτη (14/5) η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor. 

Η Ασημίνα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη, με τη Φαίη Σκορδά να μένει άναυδη.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, Χρήστος (Δάντης), είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν έπρεπε να ξαναπάμε στο Survivor εγώ και η Κατερίνα Δαλάκα, ότι δεν μας αξίζει. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη στο προφίλ του μία φωτογραφία του από το Survivor, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, δε θέλεις να εξελιχθείς, θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου...


Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα από το Survivor. Είδα τα πάντα και γι' αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Αναφέρομαι στον χωρισμό τους. Η Μαρία μιλούσε συνέχεια για τον Άρη στο παιχνίδι και δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Η Μαρία δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά εγώ που μίλησα λίγο μαζί της κατάλαβα και έμαθα πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει... Η Μαρία μπήκε στο Survivor για τον Άρη και ήθελε τα χρήματα για να κάνουν μαζί μία επιχείρηση».