Breaking News

Α. Καβατζίκης: Το ξέσπασμά του για την εμφάνιση του Κασσελάκη στον Fipster - «Είναι τώρα αυτή εικόνα πολιτικού αρχηγού;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Fipster, ο οποίος ανέβασε το σχετικό βίντεο στο TikTok, σχολιάστηκε τη Δευτέρα (27/5) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε με τον γνωστό Youtuber  ένα «παιχνίδι», στο οποίο τοποθέτησε Ελληνίδες τραγουδίστριες σε μια κατάταξη από το ένα ως το δέκα.

«Εγώ, πάντως, παιδιά, κοιτάξτε... Είχα πει στην αρχή σήμερα να μην μιλήσω για τον κύριο Κασσελάκη, γιατί καταντάει μονότονο. Αλήθεια, είναι τώρα αυτή εικόνα για πολιτικό αρχηγό; Δηλαδή, αλήθεια τώρα, ας καθίσουμε να αναλογιστούμε το φαινόμενο Κασσελάκη στην Ελλάδα. Κάπου άκουσα τον κύριο Λαζόπουλο να λέει ότι είναι η θεία από το Σικάγο. Καλά, δε θα το φτάσω εκεί, αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης...


Και τόνισε στη συνέχεια: «Ναι, ας κάνουν TikTok οι πολιτικοί αρχηγοί, μαζί τους είμαστε, να εκσυγχρονιστούν. Αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ανορίοτο, δηλαδή δεν υπάρχει όριο πουθενά... Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό το θέαμα. Οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός ήταν σε αυτή τη θέση, με τις τραγουδίστριες στο κεφάλι και να παίζει αυτό το παιχνίδι, για μένα είναι πάρα πολύ άβολο. Θεωρώ ότι όλα έχουν ένα όριο».
@fipsterr ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;;;; @στεφανος κασελακης ♬ πρωτότυπος ήχος - Fipster