Breaking News

Ανάβει «φωτιές» η δήλωση του Πύρρου Δήμα - «Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χωρίς μακιγιάζ» του Attica TV ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Η δήλωση του χρυσού Ολυμπιονίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ άναψε «φωτιές» με τον δημοσιογράφο να του ζητάει αμέσως διευκρινίσεις.

Πύρρος Δήμας: «Πρώτον, όσες φορές ακούστηκε η Βόρεια Ήπειρος, εκείνα τα δυόμιση χρόνια που ήμουν εγώ βουλευτής, δεν είχε ακουστεί ποτέ στην ελληνική Βουλή. Δεύτερον, γεννημένος στη Χιμάρα και εκπροσωπώντας αυτό το κομμάτι της Βόρειας Ηπείρου, είχε να μπει βουλευτής στην ελληνική Βουλή 100 χρόνια. Έναν αιώνα. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που έμπαινα σε αυτόν τον χώρο τότε, στην ελληνική Βουλή, μου σηκωνόταν η τρίχα από περηφάνεια. Δύσκολες στιγμές, βέβαια, είχαμε Χρυσή Αυγή, είχαμε ΣΥΡΙΖΑ απ' έξω, έσπαγαν πλακάκια, είχαμε μνημόνια, είχαμε αποφάσεις μεγάλες να πάρουμε για τη χώρα. Εγώ θεωρώ ότι έβαλα πλάτη στη χώρα τότε που όλοι έσκιζαν τα μνημόνια».

Γιώργος Χουδαλάκης: «Επειδή αυτό που είπες μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο. Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ για σένα μπαίνουν στο ίδιο καλάθι;»...


Πύρρος Δήμας: «Ο ένας ήταν πάνω πλατεία, ο άλλος ήταν κάτω πλατεία. Δεν άλλαζε κάτι. Και οι δύο έσπαγαν τα πλακάκια, δεν έκαναν τίποτα άλλο. Έσκιζαν τα μνημόνια».

Γιώργος Χουδαλάκης: «Το ρωτάω, γιατί αυτό που είπες θα γίνει viral... Το ένα κόμμα καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση και το άλλο έγινε κυβέρνηση...». 

Πύρρος Δήμας: «Δεν είπα ότι έχουν την ίδια δικαιολογία, απλά τότε και οι δυο έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια».