Breaking News

Ανατροπή στο Survivor - Λιανός: «Τις επόμενες δύο εβδομάδες δε θα έχουμε αποχώρηση» - Ο πρώτος μονομάχος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής, σε ένα έκτακτο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Survivor, ξαφνιάζοντας τους παίκτες. Ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και η ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Στο Survivor συνεχίζουν πλέον 9 παίκτες. Κόκκινοι: Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Χριστόφορος Ταξίδης, Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Μπλε: Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Σταμάτης Ταλαδιανός.

Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους εννιά εναπομείναντες παίκτες:

«Είστε οι τελευταίοι 9 παίκτες, που μπήκατε στην τελική ευθεία. Από σήμερα, όμως, το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις - και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς αποχωρήσεις -, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια. Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors. Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας.

Σε κάθε αγώνα ασυλίας, με μια διαδικασία που θα κάνουμε, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας, προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας.

Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δε θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες δε θα αποχωρήσουν. Θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν...».


Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Τελικά οι Μπλε επικράτησαν απέναντι στους Κόκκινους με σκορ 12-11...



Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, όπου οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία και υπέδειξαν τη Δώρα Νικολή ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.