Breaking News

Αθηναΐς Νέγκα: «Η Eurovision έχει γίνει πια ένας διαγωνισμός του ποιος θα σοκάρει περισσότερο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηναΐς Νέγκα κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή Eurovision, στην οποία η Μαρίνα Σάττι πήρε την 11η θέση με το «Ζάρι». Η γνωστή ραδιοφωνική παράγωγος και παρουσιάστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star:

«Την παρακολούθησα φέτος τη Eurovision και τουίταρα εκτενώς. Η Eurovision έχει γίνει πια ένας διαγωνισμός του ποιος θα σοκάρει περισσότερο. Καμιά φορά αυτά τα σοκ είναι πολύ ευχάριστα. Γενικότερα δεν βλέπω Eurovision, αλλά είδα φέτος γιατί απέκτησε ένα παράπλευρο ενδιαφέρον. Μάλιστα ψήφισα κιόλας.

Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ ως τραγουδίστρια, ωστόσο αισθάνθηκα ότι το "Ζάρι" δεν ήταν το καλύτερό της τραγούδι. Βέβαια, βλέποντας και τα υπόλοιπα τραγούδια στον διαγωνισμό, ήταν εντάξει. Αλλά δεν είμαι αρμόδια να μιλήσω γι' αυτό. 

Δεν ξέρω πού βασίζεται πλέον η Eurovision, είναι ένα σόου. Δεν έχουμε λόγο να το επικρίνουμε ιδιαίτερα. Είναι αυτό που είναι και δε νομίζω ότι περιμένουμε να μας σώσει καλλιτεχνικά η Eurovision...


Τους παρουσιαστές (Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα) τους εκτιμώ πολύ σαν καλλιτέχνες, αλλά ήταν έξω από τα νερά τους. Ήταν δύσκολο για εκείνους να σχολιάσουν».