Breaking News

Θ. Ευθυμιάδης: «Στην πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα με παράτησε μια σημαντική γυναίκα της ζωής μου, μου είπε να κάνω ψυχοθεραπεία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αποκτήσει δύο κόρες με την Άννα Δημητρίεβιτς. Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show», όπου εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα, αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz, δεν μου έδιναν τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα πριν από 30 χρόνια. Στο Άγιο Όρος προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω "χαστούκια" στις σχέσεις μου...


Μετά το ταξίδι μου στο Άγιο Όρος κατάλαβα ότι - ενώ είχα αυτό που ήθελα, μ' άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες - στις σχέσεις μου έτρωγα "ξύλο". Δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω κι εγώ.

Προηγήθηκε ένα ταξίδι ψυχοθεραπείας, το οποίο μου συνέστησε μία σημαντική γυναίκα της ζωής μου, που με παράτησε σε μία σημαντική μέρα, στην πρεμιέρα της σειράς "Ντόλτσε Βίτα", όταν και έγινα γνωστός στην Ελλάδα. Δηλαδή προηγήθηκαν 7 χρόνια ψυχοθεραπείας και στο Άγιο Όρος προσευχήθηκα να αποκτήσω κoρίτσια για να δω από γεννησιμιού αυτό το ον, που τόσο πολύ με ενδιαφέρει. Όταν γεννήθηκαν οι κόρες μου, είπα ότι υλοποιήθηκε η προσευχή μου...


Το περίμενα ότι θα με πουν γραφικό, ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό. Τα είπαν και άνθρωποι πριν από εμένα, που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, την αγάπη. Έφαγαν και αυτοί bullying. Ο τρόπος ζωής μου είναι κάτι που ξεκίνησα έναν χρόνο πριν γίνω πατέρας. Δεν τρώω κρέας εδώ και 17 χρόνια. Όταν δεν έχω την ψυχική δύναμη να σκοτώσω ένα ζώο, δεν δικαιούμαι να το φάω. Τρώω ό,τι μπορώ να το πάρω μόνος μου...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.