Breaking News

Θα γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Λιβάνης - Η Ανδρομάχη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Ανδρομάχη την επιβεβαίωσε μέσα από ανάρτησή της στα social media.

Τον Φεβρουάριο του 2024, δημοσίευμα της Real Life ανέφερε ότι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης και η σύντροφός του Ανδρομάχη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά... Η νεαρή τραγουδίστρια βρισκόταν τότε στο αρχικό στάδιο της κύησης, οπότε το ζευγάρι είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει ακόμη το χαρμόσυνο γεγονός.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5), η Ανδρομάχη δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά. Στη λεζάντα έγραψε:

«Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έpωτα και περιμένω πότε θα ξανακλωτσήσει το μωράκι μας.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου γι' αυτήν την ευλογία. Σ' ευχαριστώ αγάπη μου @giorgos_livanis για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ' ευχαριστώ μικρούλι μου που μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά. Σ' αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!».


Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2024, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης είχαν κυκλοφορήσει το νέο τους ντουέτο με τίτλο «Η Αγάπη Αυτή».