Breaking News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αυτό που συνέβη είναι κανιβαλικό - Περιμένουμε συγγνώμη γιατί θα γίνουν νομικές ενέργειες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση και στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Αυτό που συνέβη είναι κανιβαλικό. Αυτό στοχεύει στο να νομίζουν οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Όταν χτυπιέται και βάλλεται η αρχηγός και η βουλευτής και ολόκληρη η ομάδα, που είναι η υπεράσπιση των πολιτών μέσα στη Βουλή, αυτό δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία.

Γι' αυτό είπα πολύ ξεκάθαρα στους πολίτες "παρακολουθήστε τη Βουλή και υπερασπιστείτε εκείνους που σας υπερασπίζονται". Αυτό το εισπράττουμε πάρα πολύ, οι πολίτες καταλαβαίνουν.

Περιμένουμε συγγνώμη γιατί θα γίνουν και νομικές ενέργειες, δεν πρόκειται να αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι καταλαβαίνει όλος ο κόσμος...


Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος - εδώ και δεκαετίες - καλλιτέχνης, με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι είναι, επίσης, ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας. Δεν είναι η προσωπικότητα που θα θελήσει να φανεί και να καρπωθεί όλα αυτά που του ανήκουν.

Όταν επιχειρείται για έναν βουλευτή να εμφανιστεί ως εξαρτημένη η πολιτική και κοινοβουλευτική του παρουσία από την προσωπική του ζωή, να υποτιμάται συνολικά η προσωπικότητά του και κάποιοι να παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν το έργο του - το πολιτικό, το κοινωνικό και το καλλιτεχνικό -, ναι, είναι ξεκάθαρο πως είναι μία επίθεση κάτω από τη μέση και σε εκείνον και σε εμένα και στην Πλεύση Ελευθερίας».