Breaking News

Βαλάντης: «Το Survivor μου έκανε μεγάλο κακό, έβγαινα έξω και ντρεπόμουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο podcast «Winter Is Back» του κυπριακού σάιτ ShowBiz ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο Survivor το 2022. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στον Χαράλαμπο Χειμώνα:

«Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι θα πάω και στιγμές που έλεγα ότι δε θα πάω. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Κύπρο, όπου είχα κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις, όταν μου έκαναν την πρόταση για το Survivor. Οι γύρω μου μού έλεγαν να πάω. Ακύρωσα τελικά τις εμφανίσεις και είπα θα πάω στο Survivor. Σκεπτόμενος έπειτα μόνος μου, χωρίς τις παρεμβολές, είπα ότι δε θα πάω. Μάλιστα έστειλα μήνυμα και είπα ότι θα κάνω κανονικά τις εμφανίσεις μου. Όμως τελικά ακυρώθηκαν και σκέφτηκα "δεν πάω να ηρεμήσω λίγο απ' όλα τα άλλα και να περάσω όμορφα σε ένα νησί;". Έτσι πίστευα εγώ.

Πέρασα ωραία μπορώ να πω. Δεν τα έδειχναν όλα και με έκαναν να φαίνομαι κακός, ενώ είμαι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Κατάλαβα πώς μπορούν να αλλοιώσουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και είναι τρομακτικό αυτό. Δηλαδή μπορούν τα Μέσα να σε κάνουν το οτιδήποτε.

Το Survivor μου έκανε μεγάλο κακό μετά. Όταν βγήκα, έλεγαν "είναι τέρας". Όταν βγήκα και το είδα αυτό αναρωτήθηκα "Θεέ μου, γιατί μου έκαναν αυτή τη ζημιά;". Πέρασα δύσκολα μετά απ' αυτό, για πολύ καιρό έβγαινα έξω και ντρεπόμουν. Ήμουν πολύ συνεσταλμένος. Ένιωθα ότι ο κόσμος με χαρακτήριζε κακό...


Λυπήθηκα πάρα πολύ γι' αυτό που έγινε. Όταν ρώτησα την παραγωγή γιατί δεν τα έδειξαν όλα, μου είπαν ότι τα άλλα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο... Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί αλλά λίγο αδίστακτα. Αυτό μου στοίχισε και στη δουλειά μου. Υπήρξαν περιπτώσεις που με πρότειναν για δουλειά και έλεγαν "Όχι, δε θέλουμε αυτόν τον κακό άνθρωπο". Αυτό συνέβαινε για πολύ καιρό και είχα μείνει χωρίς δουλειά».