Breaking News

Το ξέσπασμα της Ε. Μελέτη: «Αυτή την αιχμή δε θα την αφήσω να αιωρείται, με προσβάλει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (5/4) ότι η εκπομπή «Mega Καλημέρα» θα ρίξει πρόωρα αυλαία την 1η Μαΐου, λόγω των ευρωεκλογών... Αργότερα η παρουσιάστρια ξέσπασε, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο για τον οποίο σας μιλώ αυτή τη στιγμή. Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή - τον οποίο εκτιμώ - να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν.

Ως παρουσιάστρια, δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει ή φερθεί άσχημα σε κανέναν. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες μου. Μάλιστα, έχω αποσυρθεί από projects για να υπερασπιστώ τους συνεργάτες μου. Τα παιδιά είναι μέσα, μπορούν να σας πουν το πόσο όμορφα μίλησα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτή την προσβολή, αυτή την αιχμή, δε θα την αφήσω να αιωρείται, γιατί με προσβάλει πρωτίστως ως άνθρωπο και μετέπειτα ως επαγγελματία.

Δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά, αλλά ο Θοδωρής Ρακιντζής μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω από πού και πώς του ήρθε. Είναι δυνατόν μία παρουσιάστρια να αποφασίσει για το αν θα κοπεί μία εκπομπή σε έναν σταθμό;

Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Μας ανακοινώθηκε χθες ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί φέτος την 1η Μαΐου, λόγω των απαιτήσεων των ευρωεκλογών. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής...


Οι σχέσεις μου με τα στελέχη του σταθμού είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές. Τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη και δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι.

Οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν δεν έχουν ξεκινήσει, συμφωνήσαμε να τα πούμε σύντομα, με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι. Η πρόθεσή μου, εννοείται, είναι να παραμείνω στο Mega».