Breaking News

Συγκλόνισε η Στέλλα Γεωργιάδου: «Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Στέλλα Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Η γνωστή τραγουδίστρια, που συγκλόνισε αναφερόμενη στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δήλωσε στην εκπομπή του Mega:

«Κυκλοφόρησε το καινούργιο μου τραγούδι "Voodoo", είναι ένα εpωτικό τσιφτετέλι... Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις, αναγκάστηκα να πάω να τραγουδήσω και σε κάποιους χώρους που δεν με κάλυπταν καθόλου σαν Στέλλα. Κάποια τραγουδίστρια έβαλε το όνομά μου με μικρότερα γράμματα στη μαρκίζα, άλλα δεν κρατάω κακία. Η άξια κάθε καλλιτέχνη φαίνεται όταν βγει πάνω στη σκηνή και τότε πείσμωσα, έδωσα παραπάνω δύναμη και δεν έφυγα από το σχήμα.

Μου έχει σπάσει δόντι από δίσκο με λουλούδια που μου πέταξαν πάνω στην πίστα. Δυστυχώς είχα και stalker... Ένας άνθρωπος, όταν σου έχει υπερβολική αδυναμία, μπορεί να φτάσει στα άκρα και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει να φύγω από τη δουλειά και να με ακολουθεί κάποιος και να πάω στην αστυνομία αντί για το σπίτι μου.

Ο έpωτας για μένα είναι μία δύναμη, με κάνει να λάμπω. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά δε θα πω μεγάλα λόγια, θα το αφήσω να δείξει. Δε θέλω να απιστήσω, όταν πηγαίνω παρακάτω σημαίνει ότι έχει τελειώσει αυτό που έχω. Νομίζω ότι έχω απατηθεί 100%, δεν χρειάζεται να ψάξω κινητό, απλά το νιώθω...


Το Famagusta έχει καθηλώσει όλη την Κύπρο. Ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία - είχα μόνο αγάπη γύρω μου - και ξαφνικά έγινε αυτή η αγριότητα στην Κύπρο. Χαράζεται για πάντα στην ψυχή σου, δεν φεύγει. Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές για να μη φαινόμαστε. Θυμάμαι τον Πενταδάκτυλο να καίγεται και ένα αεροπλάνο να πέφτει. Θυμάμαι τον πόνο της μητέρας μου και την αγκαλιά της να μας προστατεύσει. Ακόμη δεν μπορώ να καθίσω κάτω από ένα δέντρο και να χαρώ τη σκιά του, έχω αυτόν τον φόβο. Το λέω και ανατριχιάζω».